Politica de confidentialitate

1. Informare privind Protecția Datelor Personale

SC Neorom SRL, proprietar  al website-ului www.neorom.ro, respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplică prezenta Politică de Confidențialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune  Politicii de Confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră, cu privire la acestea și împreună reprezintă întreaga ințelegere (contractul) dintre părti.

SC Neorom SRL își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului precum și prezenta Politică de Confidențialitate, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, te rog să vizitezi periodic această secțiune pentru a verifica Politica de confidențialitate

In baza Regulamentului  UE 679 din 2016 (GDPR) SC NEOROM SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile indicate, datele personale pe care ni le furnizati . Va solicitam sa furnizati datele dumneavoastra doar daca acestea sunt necesare pentru a putea furniza serviciile noastre, facturare, securitatea serviciilor sau obligatii legale.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator pentru:

  1. Indeplinirea contractului, pentru furnizarea si administrarea serviciilor comandate.
  2. Interesul legitim cum ar fi prevenirea si identificarea eventualelor fraude sau activitati ilegale, imbunatatirea serviciilor oferite.
  3. Obligatii legale si care prevad comunicari catre ANAF si alte institutii publice in Baza solicitarii expresa a acestora)pentru indeplinirea activitatilor aferente controalelor autoritatilor, cum ar fi Politie, ANPC, ANSPDCP,Parchete etc.
  4. In baza consimtamantului dumneavoastra pentru comunicari de marketing. In cazul in care ne-ati oferit consimtamantul dumneavoastra si doriti sa il retrageti, o puteti face oricand.

2. Care sunt datele personale prelucrate

Colectam si prelucram date pentru furnizarea contractului si indeplinirea obligatiilor legale.

Prelucrarea  datelor dumneavoastra in scopul executarii contractului, facturarea serviciilor prestate catre dumneavoastra.

Prelucram datele dumneavoastra in scopul trimiterii de newslettere si marketing doar daca va exprimati acordul expres la comanda. In cazul acestei prelucrari efectuate in baza acordului furnizat puteti oricand sa retrageti acest acord prin cerere.

3. Masuri tehnice pentru securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale, detinute in siguranta, vor fi accesibile doar personalulului autorizat.

4. Care sunt drepturile dumneavoastra

Dreptul la stergerea datelor dumneavoastra (“dreptul de a fi uitat”)

Datele dumneavoastra vor fi sterse la solicitarea dumneavoastra daca acestea nu mai sunt necesare pentru derularea contractului (scopului pentru care au fost colectate) sau nu exista o reglementare in vigoare care sa ne oblige sa pastram aceste date.Astfel documentele financiar contabile trebuie pastrate pe o perioada de 10 ani cu incepere de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite, conform Ordinul MFP nr. 2634/2015.

Dreptul de a va opune prelucrarii

Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale. In cazul in care va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra in scopul derularii contractului acesta nu va mai putea fi derulat si indeplinit. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment.

Dreptul de a cere restrictionarea prelucrarii

Aveti dreptul de a cere restrictionarea limitarii pentru verificarea corectitudinii datelor prelucrate.

Dreptul la portabilitatea datelor

Puteti solicita portarea datelor furnizate de dumneavoastra pentru derularea contractului sau in alte scopuri in format electronic.

Dreptul de a va adresa justitiei sau catre Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

5. Limita de varsta pentru accesarea serviciilor

Nu oferim servicii persoanelor cu varsta sub 18 ani.

Despre Neorom

Firma NEOROM a fost infiintata la inceputul anului 2005, avand ca activitate importul si distributia de lubrifianti auto si industriali. Strategia firmei NEOROM este introducerea pe piata romaneasca de lubrifianti auto si industriali la un raport pret/calitate nemaiintilnit in Romania. Colaborarea exclusiva cu firma germana SWD-Lubricants face posibila atingerea acestui scop. SWD-Lubricants produce, atat in nume propriu-Rheinol-, cat si pentru firme cu un nume consacrat din domeniu, uleiuri ce inplinesc cele mai exigente cerinte ale normelor de calitate.

Prezentare SWD-Lubricants

Contactează-ne

sample+40-262-223.372

sample+40-723.730.664

sampleoffice@neorom.ro 

 

Str. Fabricii Nr.7, 430015 Baia Mare, Maramures